Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Nasjonalparkriket foto- & filmfestival sine nettsteder. Nasjonalparkriket foto- & filmfestival er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: https://npr-fotoogfilmfestival.com.

Nasjonalparkriket foto- & filmfestival samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
• E-postadresse
• Fornavn og etternavn

Hvordan informasjon innhentes:
Nasjonalparkriket foto- & filmfestival samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

For å kunne sende relevant informasjon. ved f.eks påmelding til fotofestivalen eller påmelding til nyhetsbrev.

Hvordan lagres informasjonen? Informasjon innhentet gjennom skjema på
npr-fotoogfilmfestival.com lagres på vår server.

Hvordan slettes opplysningene? Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Nasjonalparkriket foto- og filmfestival på email: post@npr-fotoogfilmfestival.com

Utlevering av informasjon til tredjepart? Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Nasjonalparkriket foto- & filmfestival kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Nasjonalparkriket foto- & filmfestival. 

Rettigheter:
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at Nasjonalparkriket foto- & filmfestival ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon: post@npr-fotoogfilmfestival.com